Quantcast
LED-mainosnäytöt • Proscreen • Ulos, sisään, seinään, katolle

LED-näyttöjen edelläkävijä

Suurista digitaalisista mainosnäytöistä käytetään erilaisia termejä: LED-näyttö, ulkonäyttö, jättinäyttö, lediscreeni, jumboscreeni jne. Proscreen on erikoistunut suuriin LED-tekniikalla toteutettaviin ulko- ja sisänäyttöihin, jotka voidaan asentaa joko rakennuksen seinään tai erilliselle jalustalle. Proscreeniltä löytyy ratkaisu jokaiseen näyttöprojektiin: kaarevat, siirrettävät ja läpinäkyvät näytöt jne.

Miksi Proscreen

50+

Yli 50 toteutettua jättinäyttöä ympäri Suomen ja yli 10 vuoden kokemus digitaalisesta näyttömainonnasta (Digital Signage)

100%

Koko maan kattava huoltoverkosto ja hyvät yhteydet valmistajiin takaa, että näytöt myös pysyvät hyvässä kunnossa.

3/3

Vuonna 2020 3/3 voitettua julkista tarjouspyyntöä, joissa yli 15 alan toimijaa mukana!

Tekniikka

LED-paneelit

Käyttämämme LED-paneelit ovat aina viimeisintä tekniikkaa. Meillä on tiiviit suhteet lukuisiin valmistajiin ja osallistumme tuotteiden jatkuvaan kehittämiseen. Näytöt rakennetaan moduleista, jotka mahdollistavat erilaiset muodot – jopa kaarevat.

Asennus

Näytöt voidaan asentaa käytännössä minkä rakennuksen seinään vaan tai erilliselle metalliselle jalustalle. Annamme myös tarvittaessa kustannusarvion anturan ja maansiirtotöiden toteuttamisesta.

Kirkkaudensäätö

Näytön kirkkaus säätyy automaattisesti ympäristön valon suhteen – suuri valoteho riittää näyttämään kuvan jopa suorassa auringon paisteessa ja vastaavasti hämärällä valotehoa lasketaan, jottei näyttö olisi häiritsevän kirkas.

Energiatehokkuus

Kaikkien valmistajien ulkonäytöt kuluttavat sähköä eikä näiden kesken ole suurta eroa loppukäyttäjän kustannuksissa. Käyttämämme LED-paneelit ovat aina keskivertoa energiatehokkaampia.

Näytön tarkkuus

Näytön tarkkuus valitaan kohteen sijoituspaikan suhteen, katseluetäisyys voi olla vaikka tarvittaessa alle metrin ja kuvasta saa silti hyvin selvää.

Hallintajärjestelmä

Näytön yhteyteen sijoitetaan mediatoistin sekä 4G/5G-reititin, joten mainostilaa voidaan helposti hallita pilvipalvelun kautta.

Toteutuksiamme

Scandinavian Shopping Center – Vaalimaa 46m² – 2 kpl 23m² (6,4m x 3,5m)
Lempäälän kaupunki – rautatieasema 24m² (6m x 4m)
Riihimäen Cocks – kentänlaidan näyttö 40m² (40m x 1m)
Riihimäen Cocks – mediakuutio 48 m² – 4 kpl 12m² (4m x 3m)
Vermon ravirata – liikuteltava näyttö 40m² (8 x 5m)
K-Rauta – Savonlinna 20m² (5m x 4m)
Haminan palloilijat 6m² (3m x 2m)
Maskun kunta 32m² (8m x 4m)
Suomen Asuntomessut 12m² (4,6m x 2,6m) Mobiilinäyttö (vuokraus)

Hankintaprosessi

1. Tarvekartoitus

Monesti asiakkaalla on ydinajatus hankinnasta jo pitkälle mietittynä: Mihin näyttö asennetaan, mitä siinä esitetään ja miltä se suunnilleen näyttää.

Tarvekartoituksessa keskustelemme lisäksi mm. katseluetäisyyksistä, näytön tarkkuudesta, koosta, kuvasuhteesta, ilmansuunnasta sekä lupa-asioista.

2. Tarjous

Kerättyjen lähtötietojen pohjalta sekä asennuspaikkaan tutustumisen jälkeen laadimme kohteeseen räätälöidyn ratkaisun ja mahdollisimman selkeän tarjouksen tarvittaessa eri rahoitusvaihtoehdoilla.

3. Lupaprosessi

Ennen tilausta on selvitetty mahdolliset lupa-asiat. Ulkonäytöissä toimenpidelupa haetaan käytännössä aina ja tarjoamme mielellämme asiantuntemuksemme lupaprosessiin. Tarvittaessa toimimme valtuutettuina luvanhaussa, hankimme tarvittavat dokumentit sekä pääsuunnittelijan hankkeelle.

4. Tilaus

Kun lupa-asiat ovat kunnossa ja tarjous muutoin hyväksytty, siirrytään tilaamaan näyttöpaneelit tehtaalta.

Koska LED-näytöt pääsääntöisesti räätälöidään asiakkaan tarpeiden mukaan, ei näyttöjä voi juurikaan varastoida, vaan tehtaalla kestää muutamia viikkoja valmistaa tuote. Toinen aikatauluihin vaikuttava tekijä on rahtityyppi. Meritse toimitusaika liikkuu jossain 3kk:n tietämillä, juna- tai etenkin lentorahti nopeuttaa toimitusta merkittävästi.

5. Asennus

Ennen kuin näyttöpaneelien toimitus saapuu Suomeen, teemme muita tarvittavia toimenpiteitä.

Toimituksen laajuudesta riippuen suoritamme maansiirtotyöt tai muut kiinnityksiin vaadittavat toimet ulko- tai sisäasennuksissa, valmistamme kehysrakenteet, mahdolliset betoniperustukset, sähkökeskukset ja laitekaapit sekä toimitamme selvitystyön sähkö- ja datakaapeloinneista.

6. Käyttöönotto

Kun näyttö on asennettu ja kytketty päälle, suoritetaan lopputestaukset ja varmistetaan mm. näytön etähallinnan toimivuus. Näytön sisällönhallintaohjelman käyttökoulutus asiakkaalle on pääasiallisesti tehty jo hyvissä ajoin ennen näytön luovutusta tai tehdään sovitusti asennuksen yhteydessä. Yksinkertainen ohjelmisto on nopea oppia ja koulutus hoidetaan etätuen avulla.

Meistä sanottua

”Teimme julkisen kilpailutuksen näyttöhankinnassa, tarjouksia tuli lähes kaksikymmentä, joista Proscreenin hinta-laatu-suhde oli koko joukon paras.
Toteutus oli haastava, mutta Proscreen hoiti tehtävän erinomaisesti ja vahvalla rutiinilla – näytöstä tuli upea!”
Heikki Häyhä Toimitusjohtaja Vermon ravirata Oy
”Proscreen toteutti kiireiseillä aikataululla Cocks-Areenalle yhteensä lähes 100m² LED-näyttöpintaa. 40-metrinen kentänlaita-valomainos täyttää Euroopan käsipalloliiton, EHF:n tiukat vaatimukset. Sen lisäksi halliin asennettiin mediakuutio, joka toimii koko hallin valaisevana kruununa katossa. Olemme olleet erittäin tyytyväisiä tuotteisiin ja palvelun laatuun.”
Jari Viita Toimitusjohtaja Viita-yhtiöt
”Yhteistyö Proscreenin kanssa on ollut todella sujuvaa ja mukavaa. Vasteajat sekä asiakaspalvelussa että huoltotoimenpiteissä ovat olleet
erittäin nopeita.”
Vivikka Richt Viestintäjohtaja Keravan Kaupunki
”Avasimme uuden toimistomme Hyvinkäällä alkuvuodesta 2020 ja satsasimme isosti Proscreenin avulla brandi-markkinointiin. Tämä on tuonut jo meille tuntuvan jalansijan alueelta ja tietysti runsaasti näkyvyyttä, kuten toivoimmekin.”
Katja Sarkama Yrittäjä RE/MAX Villa
”Käytimme Proscreenin leditauluja mainostaaksemme kesän sunnuntai aukioloja. Palaute asiakkailta oli hyvä ja aiomme jatkaa vastaavaa palvelua jatkossakin.”
Kari Haaranen Kauppias K-Rauta Hyvinkää
”Riihimäen kaupunki sai uudet näyttävät mainosnäytöt elävöittämään keskustaa nopealla aikataululla. Projekti johdettiin laadukkaasti. Olemme saaneet sadoittain positiivista palautetta kaupunkilaisilta, paikallisilta yrityksiltä ja toimijoilta – yhtään negatiivista palautetta ei ole tullut.”
Mika Herpiö Elinvoimajohtaja Riihimäen Kaupunki
”Lohjan Kaupunki hyödyntää Proscreenin ulkonäyttöjä viestinnässä. Onneksi näytöille järjestyi erittäin näkyvä paikka keskeltä vilkkainta keskustaa, jolloin ilmoitukset tavoittaa mahdollisimman monta kaupunkilaista. Olemme olleet erittäin tyytyväisiä yhteistyöhön Proscreenin kanssa.”
Tapani Tapiola Yrityspalvelupäällikkö Lohjan Kaupunki
”Olemme mainostaneet Proscreenin ulkonäytöillä jo useamman kerran. Näillä mainoksilla olemme tavoittaneet erittäin hyvin tärkeimmän kohderyhmämme – hyvinkääläiset autoilijat”
Antti Kilpijärvi Toimitusjohtaja Autopeltipalvelu Hyvinkää

Kysyttävää? Katso UKK-osiomme tai laita sähköpostia osoitteeseen info@proscreen.fi – vastaamme pian!