LEDISTANDI

LEDSTANDI (Oma innovaatiomme)

Digitaalisten näyttöpintojen kehityksen myötä olemme innovoineet jotain ainutlaatuista näyttöratkaisujen pariin, ja se on kooltaan kompakti mutta näkyvyydeltään ylivoimanen Ledistandi.

Ledistandi on uniikki tuote, jonka idea on hyödyntää suurten mediapintojen LED-tekniikan valovoima sekä värikylläisyys pienemmässä koossa. Ledistandi vastaa kooltaan perinteistä A-standia joka onkin toiminut suunnittelun lähtökohtana – perus ajatus onkin päivittää perinteinen katupuhuja tälle vuosituhannelle.

Edut perinteisiin A-standeihin ovat ilmeiset. Suurin ero on tietenkin digitaalisuus, vaihtuva sisältö ja etähallittavuus. Ledistandin valovoima on tehokas ja näkyy takuulla sääolosuhteista riippumatta. Huomioarvo on omaa luokkaansa liikkuvan ja eloisan kuvan ansiosta. Tekniikka on yksinkertaista, käyttövarmaa ja pitkäikäistä. Alta löydät lisätietoja ledistandin oleisesti liittyviin asioihin.

Katso esite ledstandista TÄSTÄ

Sisällönhallinta:

Standissa on digitaalisen näyttöpinnan lisäksi erillinen lähetinyksikkö ja mediasoitin. Riippuen mallista, yksittäistä Ledistandia voi ohjata web-pohjaisella ohjelmistolla mistä päin maailmaa tahansa. Mediasoitin ottaa määritellyin aikavälein yhteyttä palvelimeen ja lataa toistettavan median automaattisesti. Kun tiedostot ovat latautuneet niin ne jäävät mediasoittimen muistiin joka takaa toiminnallisuuden vaikka nettiyhteys hetkellisesti katkeaisikin. Sisältöä voi myös päivittää USB-muistitikun avulla jolloin Ledistandi tarvitsee toimiakseen ainoastaan verkkovirran. On kuitenkin suositeltavaa kytkeä Ledistandi verkkoon jolloin päivittäminen on helppoa ja nopeaa.

Mikäli useampia Ledistandeja halutaan hallita yhdestä toimipisteestä käsin tarvitaan erillinen lisenssi selainpohjaiseen käyttöön. Lisenssi mahdollistaa myös sisällönhallinnan jakamisen useammalle käyttäjälle. Esimerkiksi liikeketjun kunkin toimipisteen Ledistandeihin voi ajaa paikallista sisältöä kussakin toimipisteessä ja liikeketjun valtakunnalliset mainos tms. kampanjat voi ajaa sekä ajastaa järjestelmään yhden henkilön toimesta.*

Sisältö:

Kuvapinta voidaan jakaa tarvittaessa kahteen erisisältöiseen osioon. Ylälaidassa voi vuorotella yrityksen logo ja aukioloajat, alalaidassa vaihtelevat mainokset sekä tarjoukset. Sisältö on ajastettavissa puolen tunnin tarkkuudella.

Tekniset-tiedot:
Kuvapinnan koko 50x75cm
Tarkkuus 192 x 128cm
Tukee kaikkia kuva- sekä videotiedostomuotoja (jpg, png, mpg4 jne.)
Wifi, Ethernet, (3G/4G)
100-240 VAC, max 300W
ka-kulutus n. 75W
*mallikohtaisia eroja