Isot näyttöpinnat – sisäkäyttöön

Isot näyttöpinnat – sisäkäyttöön

KUVA: Toteutimme 4,8m*2,4m- kokoisen näyttöpinnan asiakkaan uusiin tiloihin. Nitor Group Oy käyttää screeniä videoneuvotteluihin, visuaalisiin esityksiin sekä eri järjestelmien havainnointiin.

Nykyaikaisella LED-tekniikalla voi toteuttaa erittäin suuria ja tarkkoja näyttöpintoja kiinteisiin tai väliaikaisiin asennuksiin. Kevytrakenteiset, valetut ja mittatarkat runkoyksiköt mahdollistavat tyylikkäät ja saumattomat lopputulokset.

Olemme toteuttaneet useita räätälöityjä asennuksia ja asiantuntijamme huolehtii ratkaisut haastaviinkin toteutuksiin.

Kauttamme saat hankittua pelkän screenin, mutta myös kaikki screenin hankintaan liittyvät palvelut mm: asennukset, huollot sekä sisällönhallintajärjestelmän ylläpidon.
Proscreenin tuotteet ovat laatua markkinoiden edullisimpaan hintaan. Screenin osatekijöiden tuotteistaminen, volyymiajattelu ja screeniin komponenttien huolellinen valinta ja optimointi mahdollistaa poikkeuksellisen edullisen hintarakenteen.

Mikäli kiinteä vaihtoehto ei sovellu kohteeseen, hyvänä vaihtoehtona ProScreen tarjoaa liikuteltavaa, tarkkaa jättinäyttöä joka toimii perinteisen neuvotteluhuoneen tv.n tai videotykin tavoin.
Mikäli kiinnostuksesi heräsi sisänäyttöjen hankintaan liittyen ota yhteyttä myyntiin.