Isot näyttöpinnat – sisäkäyttöön

Isot näyttöpinnat – sisäkäyttöön

KUVA: Toteutimme 4,8m*2,4m- kokoisen näyttöpinnan asiakkaan uusiin tiloihin. Nitor Group Oy käyttää screeniä videoneuvotteluihin, visuaalisiin esityksiin sekä eri järjestelmien havainnointiin.

Sisätiloihin hankittaessa isoa näyttöpintaa on vaatimukset vähäisempiä tai ainakin erilaisia kuin ulkokäyttöön tarkoitetuissa screeneissä. Kevytrakenteiset, ja ohuet rakenteet mahdollistavat tyylikkäät lopputulokset kunhan ne ovat rakenteisiin huolella suunnitellut. Screenejä voi tarvittaessa ripustaa pysyviin ja väliaikaisiin asennuksiin. Isot näyttöpinnat voivat olla kooltaan ulkokäyttöön tarkoitettujen luokkaa mutta tarkempia. Sisätiloissa screenin katseluetäisyys on usein pienempi ja valonteho maltillisempi.

Nykyaikaisella LED-tekniikalla voi toteuttaa erittäin suuria, tarkkoja ja saumattomia näyttöpintoja kiinteisiin tai väliaikaisiin asennuksiin. Näyttöä valittaessa on huomioitava tarkkuus, koko sekä asennuspaikka. Olemme toteuttaneet useita poikkeavia asennuksia ja asiantuntijamme keksii ratkaisut haastaviinkin toteutuksiin.

Meidän kauttamme saat hankittua pelkän taulun, mutta myös kaikki taulun hankintaan liittyvät palvelut mm: asennukset, huollot sekä sisällönhallintajärjestelmän ylläpidon.
Proscreenin tuotteet ovat laatua markkinoiden edullisimpaan hintaan. Screenin osatekijöiden tuotteistaminen, volyymiajattelu ja screeniin komponenttien huolellinen valinta ja optimointi Suomen oloihin mahdollistaa poikkeuksellisen edullisen hintarakenteen.

Mikäli kiinteä vaihtoehto ei sovellu kohteeseen, hyvänä vaihtoehtona ProScreen tarjoaa liikuteltavaa, tarkkaa jättinäyttöä joka toimii perinteisen neuvotteluhuoneen tv.n tai videotykin tavoin.
Mikäli kiinnostuksesi heräsi sisänäyttöjen hankintaan liittyen ota yhteyttä myyntiin.