LED-näytön ostaminen ?

Mitä tarkoittaa lyhenne P10 lyhenne LED-screenin yhteydessä ?

P, tai monesti PP (pixel pitch) kuvaa näytön tarkkuutta. Mitä pienempi lukema, sitä tarkempi näyttö. P10 kertoo että Ledit ovat 10mm etäisyydellä toisistaan. Katseluetäisyydestä voidaan antaa viitteellinen arvio lukeman avulla – esim P10 tarkkuuden näytön katseluetäisyys tai luettavuus on hyvällä tasolla kymmenestä metristä. Toki näytön koko on syytä huomioida


Miten näyttöä ohjataan? Tarvitaanko erillinen ohjelma? Mitä se maksaa?

Näytön – suuren tai pienemmän – ohjaamiseen riittää pääsääntöisesti selainpohjainen sovellus jolla näyttöa voidaan hallita sieltä missä on nettiyhteys ja mahdollisuus käyttää selainta. Meillä on usean vuoden kokemus eri mediajärjestelmistä ja edullisimmillaan ohjaat näyttöä vailla kuukausittaisia kustannuksia.


Screenien sähkönkulutus?

Yksittäistä vastausta on hankala antaa – eri tarkkuuden, tekniikan  ja eri valovoiman screenit kuluttavat sähköä toisistaan poiketen. Ulkokäyttöön tarkoitetut SMD-tekniikan Screenit kuluttavat helposti alle 200W/m2. Esitettävällä sisällöllä on tässä suuri merkitys – mitä kirkkaampi sisältö, sitä kovempi kulutus.


Tarvitsenko Screenille luvat?

Pääsääntöisesti lupia tarvitaan ulkokäyttöön tarkoitetuille mediapinnoille. Toimenpidelupa haetaan kunnalta ja autamme prosessissa tarvittaessa. Sisäkäyttöön tarkoitetuille screeneille lupia ei tarvitse (joitain poikkeuksia lukuunottamatta) mutta on erittäin tärkeä huomioida asiantunteva suunnittelu ja turvallisuusseikat rakenteita sekä kiinnitysratkaisuja suunniteltaessa.


Mitä kokovaihtoehtoja screeneille on?

Screen kasataan kabiineista joita on useissa kokoluokissa. 500*500, 500*1000, 960*1280, 960*960 jne. Kerro meille tarpeesi niin mietimme kohteeseen parhaan ratkaisun


Huollettavuus?

Screenit huolletaan käytännössä joko taka- tai etupuolelta, riippuen mallista. Takaahuollettavassa screenissä on huolto-ovet tai avattava kansi jolloin huoltotyö on nopea toteuttaa. Edestä huollettavuus taas mahdollistaa linjakkaat, matalan runkosyvyyden screenit julkisivu- tai seinäpinnoille.


Kuka tekee mainokset screenilleni, mitä ne suunnilleen maksavat?

Hinta on toki suhteellinen käsite emmekä voi ottaa kantaa siihen sen syvemmin. Verkostossamme on ammattitaitoisia tekijöitä hyvinkin maltillisin kustannuksin joita suosittelemme mieluusti!


Onko Screeneillä CE-merkinnät?

Kyllä. Jokaisella toimittamallamme screenillä on CE-hyväksyntä.


Mitä tarkoittaa 7000Nit?

7000 Nitin valovoima on jo verrattain kirkas ja riittävä ulkokäyttöön tarkoitetulle screenille. Usein maltillisempikin valovoima riittää.


Teillä on oma tuote- ulkokäyttöön tarkoitettu Ledistandi ? Onko tämä tosiaan ainoa laatuaan maailmassa?

Kyllä on. Olemme ylpeitä voidessamme kertoa Ledistandin olevan täysin kotimainen ja oma innovaatiomme, eikä vastaavaa, ulkokäyttöön tarkoitettua mobiilia näyttölaitetta löydy muualta maailmasta.